13 gedachtes over “de stille genieter

  1. Dat is nu de reden waarom ik nooit bij zo’n massa manifestatie foto’s zal maken. Dit is op het randje van ranzigheid en dat heb je goed in beeld gebracht. Kijk naar die gezichten.

  2. Ik denk ook niet dat ik op dergelijke evenementen beelden zou maken, tenzij in het genre dat jij hier toont. Daar zit een verhaal in.

  3. Achja, als je iets ouder wordt en je hebt dat allemaal al eens meegemaakt, dan wordt het echt saai….’t Is ook altijd hetzelfde verhaal maar om daar foto’s te maken, nee…dat ligt ver achter mij. Toch geeft jouw beeld een goede impressie van een dergelijke “gebeurtenis”.

  4. Het publiek is dikwijls veel interessanter dan ‘het evenement’. Zeker op dit soort ‘beurzen’. Wat ze daar aan publiek allemaal samenvegen…En wat die ‘modellen’ op het podium betreft, aan hun ribben te zien kunnen ze hiermee niet echt de kost verdienen πŸ™‚ Knappe foto!

  5. Net als bij Jimmy een heel realistisch beeld. Een hoop haantjes op een rij. Ik zou wel graag es op zoiets foto’s maken. Al denk ik niet dat het publiek daar zo blij mee is?

  6. Wat was je sluitertijd? Er valt toch wel wat geld te verdienen in de ‘porno-industrie’. Niet de ‘modellen’ (‘Modellen’= bedankt Franky πŸ˜‰ ) maar de grote bazen verdienen eraan.

    Ik zou ook wel eens graag willen weten of de bezoekers echt niet kwaad/geirriteerd zijn als je daar foto’s aan het maken bent…

  7. @tim&karina: de enige reacties die je krijgt van het publiek (zeker als vrouwlijke fotografe) zijn meestal vettige opmerkingen. ze denken dan ook dat je echt de “schoonheden” op het podium aan het fotograferen bent… wat ze echter niet weten is dat me dit echt niet interesseert… ik vraag me af hoe ze zouden reageren mochten ze weten dat het net hen is die ik fotografeer en ook net hen op het internet plaats…. stout van mij, ik weet het, maar ahja, waarom zou ik het laten om het er op te plaatsen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s